pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trabzon’da tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 12:04, Güncelleme: 25.04.2024 - 11:33
 

Trabzon’da tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Trabzon’da tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Trabzon’un Araklı ilçesinde bugün sabah saatlerinde tünel içerisinde meydana gelen 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Kaza ilçenin Kalecik Tüneli’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize’den Trabzon istikametine gitmekte olan bir kamyonun tünel içerisinde ani fren yapması sonucu bu kamyona arkadan gelen 2 kamyon ile 61 LZ 838 bir minibüs çarptı. Kazada bir kamyon sürücüsü hayatını kaybederken, diğer kamyonlarda ve minibüste bulunan toplam 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle tünel 2 saat ulaşıma kapanırken, yaralılar Trabzon’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.
Trabzon’da tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Trabzon’un Araklı ilçesinde bugün sabah saatlerinde tünel içerisinde meydana gelen 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Kaza ilçenin Kalecik Tüneli’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize’den Trabzon istikametine gitmekte olan bir kamyonun tünel içerisinde ani fren yapması sonucu bu kamyona arkadan gelen 2 kamyon ile 61 LZ 838 bir minibüs çarptı. Kazada bir kamyon sürücüsü hayatını kaybederken, diğer kamyonlarda ve minibüste bulunan toplam 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle tünel 2 saat ulaşıma kapanırken, yaralılar Trabzon’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.