pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tokat’ta ambulans ile panelvan araç çarpıştı: 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 18:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 17:52
 

Tokat’ta ambulans ile panelvan araç çarpıştı: 3 yaralı

Tokat’ta ambulans ile panelvan araç çarpıştı: 3 yaralı

Tokat’ın Niksar ilçesinde ambulans ile panelvan aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.Kaza, ilçe girişindeki kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, İ.U. idaresindeki ambulans ile petroller mevkiinden Tokat il merkezine doğru seyir halindeki M.S. yönetimindeki Fiat marka panelvan araç çarpıştı. Kazada panelvan araçtaki sürücü ile E.S. ve Z.A. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Tokat’ta ambulans ile panelvan araç çarpıştı: 3 yaralı
Tokat’ın Niksar ilçesinde ambulans ile panelvan aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, ilçe girişindeki kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, İ.U. idaresindeki ambulans ile petroller mevkiinden Tokat il merkezine doğru seyir halindeki M.S. yönetimindeki Fiat marka panelvan araç çarpıştı. Kazada panelvan araçtaki sürücü ile E.S. ve Z.A. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.