pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

TKDK İPARD III Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 08:30, Güncelleme: 03.05.2024 - 08:17
 

TKDK İPARD III Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

TKDK İPARD III Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci’nin başkanlığında yapılan toplantı, ilçe kaymakamları ve İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin’in katılımıyla TKDK toplantı salonunda düzenlendi.TKDK İl Koordinatörü Metin Bektaş’ın sunumu ile IPARD III programı başvuru şartları ve hibeler hakkında bilgi verilerek ilçelere yapılacak olan çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu.
TKDK İPARD III Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci’nin başkanlığında yapılan toplantı, ilçe kaymakamları ve İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin’in katılımıyla TKDK toplantı salonunda düzenlendi.
TKDK İl Koordinatörü Metin Bektaş’ın sunumu ile IPARD III programı başvuru şartları ve hibeler hakkında bilgi verilerek ilçelere yapılacak olan çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.