pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tesk'ten "Vergi İndiriminde Süre Uzatımı" Değerlendirmesi

Spor 03.01.2019 - 10:28, Güncelleme: 03.01.2019 - 10:28
 

Tesk'ten "Vergi İndiriminde Süre Uzatımı" Değerlendirmesi

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken:- "ÖTV ve KDV indirimlerinin yeni yılda 3 ay uzatılması sevindirici ancak ticari araçların yenilenmesi için yeterli değil"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "ÖTV ve KDV indirimlerinin yeni yılda 3 ay uzatılması sevindirici ancak ticari araçların yenilenmesi için yeterli değil." ifadesini kullandı. Palandöken, yazılı açıklamasında, döviz kurundaki dalgalanmalardan dolayı ticari araç fiyatlarına gelen zamların vergi indirimlerini geride bıraktığını bildirdi. ÖTV ve KDV indirimlerinin yeni yılda 3 ay uzatılmasının sevindirici olduğunu ancak ticari araçların yenilenmesi için yeterli olmadığını vurgulayan Palandöken, "Esnafımız fiyat artışlarından dolayı vergi indirimlerinden faydalanamadı ve ticari araçlarını yenileyemedi. Şu anda döviz kurlarının düşüş eğilimine geçtiği dönemde ticari araçlardaki KDV indirimleri, taksileri de kapsayacak şekilde haziran sonuna kadar uzatılmalı." değerlendirmesinde bulundu.
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken:- "ÖTV ve KDV indirimlerinin yeni yılda 3 ay uzatılması sevindirici ancak ticari araçların yenilenmesi için yeterli değil"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "ÖTV ve KDV indirimlerinin yeni yılda 3 ay uzatılması sevindirici ancak ticari araçların yenilenmesi için yeterli değil." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, döviz kurundaki dalgalanmalardan dolayı ticari araç fiyatlarına gelen zamların vergi indirimlerini geride bıraktığını bildirdi.

ÖTV ve KDV indirimlerinin yeni yılda 3 ay uzatılmasının sevindirici olduğunu ancak ticari araçların yenilenmesi için yeterli olmadığını vurgulayan Palandöken, "Esnafımız fiyat artışlarından dolayı vergi indirimlerinden faydalanamadı ve ticari araçlarını yenileyemedi. Şu anda döviz kurlarının düşüş eğilimine geçtiği dönemde ticari araçlardaki KDV indirimleri, taksileri de kapsayacak şekilde haziran sonuna kadar uzatılmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.