pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tekirdağ’da kurşun yağmuruna tutulan iş yerinde 400 bin liralık zarar meydana geldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:02, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:47
 

Tekirdağ’da kurşun yağmuruna tutulan iş yerinde 400 bin liralık zarar meydana geldi

Tekirdağ’da kurşun yağmuruna tutulan iş yerinde 400 bin liralık zarar meydana geldi

Tekirdağ’da plakaları sökülen araç ile bir iş yerini kurşun yağmuruna tutarak 400 bin lira zarar veren 4 kişi yakalandı.Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Heykel Meydanı olarak bilinen bölgede faaliyet gösteren bir beyaz eşya dükkanına plakaları sökülmüş bir araçla gelerek yanlarında getirdikleri silahla altı el ateş eden dört şahıs, iş yerinde bulunan televizyon ve bilgisayarlara toplamda 400 bin lira zarar vererek kayıplara karıştı.Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tahkikat sonucunda olayların şüphelisi olduğu tespit edilen S.U, Ç.I, U.M.U ve H.H.T isimli dört şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yanında olayda kullanıldığı düşünülen 1 adet otomatik tüfek ve 3 adet tüfek fişi ele geçirildi.Emniyetteki işlemleri tamamlanarak Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Ç.I, U.M.U ve H.H.T isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tekirdağ’da kurşun yağmuruna tutulan iş yerinde 400 bin liralık zarar meydana geldi
Tekirdağ’da plakaları sökülen araç ile bir iş yerini kurşun yağmuruna tutarak 400 bin lira zarar veren 4 kişi yakalandı.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Heykel Meydanı olarak bilinen bölgede faaliyet gösteren bir beyaz eşya dükkanına plakaları sökülmüş bir araçla gelerek yanlarında getirdikleri silahla altı el ateş eden dört şahıs, iş yerinde bulunan televizyon ve bilgisayarlara toplamda 400 bin lira zarar vererek kayıplara karıştı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tahkikat sonucunda olayların şüphelisi olduğu tespit edilen S.U, Ç.I, U.M.U ve H.H.T isimli dört şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yanında olayda kullanıldığı düşünülen 1 adet otomatik tüfek ve 3 adet tüfek fişi ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanarak Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Ç.I, U.M.U ve H.H.T isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.