pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tavşanlı Kuruçay beldesinde harman zamanı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 11:32, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:18
 

Tavşanlı Kuruçay beldesinde harman zamanı

Tavşanlı Kuruçay beldesinde harman zamanı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Kuruçay beldesinde harmanın yeni iş makinesi ile yapıldığı bildirildi.TKDK’dan yüzde 65 hibe ile alınan biçerdöver, Kuruçay Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleri ve Kuruçay beldesi çiftçilerine hizmet vermeye başladı.Belediye Başkanı Erhan Demiray, verimli bir hasat geçmesi temennisinde bulunarak yeni iş makinesinin beldelerine hayırlı olmasını diledi.
Tavşanlı Kuruçay beldesinde harman zamanı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Kuruçay beldesinde harmanın yeni iş makinesi ile yapıldığı bildirildi.
TKDK’dan yüzde 65 hibe ile alınan biçerdöver, Kuruçay Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleri ve Kuruçay beldesi çiftçilerine hizmet vermeye başladı.
Belediye Başkanı Erhan Demiray, verimli bir hasat geçmesi temennisinde bulunarak yeni iş makinesinin beldelerine hayırlı olmasını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.