pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Taşköprü Kültür Evi’nde çalışmalar sürüyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 26.04.2024 - 17:46
 

Taşköprü Kültür Evi’nde çalışmalar sürüyor

Taşköprü Kültür Evi’nde çalışmalar sürüyor

Körfez Belediyesi’nin Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla başlattığı Kültür Evi projesinde çalışmalar devam ediyor.Körfez Belediyesi’nin Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla başlattığı Kültür Evi projesinde çalışmalar devam ediyor. Proje içerisinde; yöresel dizayn salonu, örnek Taşköprü ev modeli, sergi alanı ve sanat kursu yer alacak.Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’in adeta mihenk taşı olan Taşköprülülerin, manavlarımızın geleneklerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla projeye başladıklarını belirterek, "100 yıllık tarihe sahip bu önemli kültüre, tüm gücümüzle sahip çıkacağız" dedi.
Taşköprü Kültür Evi’nde çalışmalar sürüyor
Körfez Belediyesi’nin Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla başlattığı Kültür Evi projesinde çalışmalar devam ediyor.
Körfez Belediyesi’nin Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla başlattığı Kültür Evi projesinde çalışmalar devam ediyor. Proje içerisinde; yöresel dizayn salonu, örnek Taşköprü ev modeli, sergi alanı ve sanat kursu yer alacak.
Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’in adeta mihenk taşı olan Taşköprülülerin, manavlarımızın geleneklerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla projeye başladıklarını belirterek, "100 yıllık tarihe sahip bu önemli kültüre, tüm gücümüzle sahip çıkacağız" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.