pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

‘Süper Ay’ Çankırı’da geceyi aydınlattı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 23:00, Güncelleme: 30.08.2023 - 22:53
 

‘Süper Ay’ Çankırı’da geceyi aydınlattı

‘Süper Ay’ Çankırı’da geceyi aydınlattı

Ay’ın dünyaya en yakın olduğu ’Süper Ay’, Çankırı’nın çeşitli noktalarından görüntülendi. Geceyi aydınlatan Süper Ay ortaya seyirlik manzara çıkardı.Dünyanın uydusu Ay’ın dünyaya en yakın noktada olduğu ve 14 ayda bir görülen ‘Süper Ay’ Çankırı’da gözlemlendi. Yaklaşık on dört ayda bir meydana gelen ve Ay’ın Dünya’ya en yakın noktada olması sebebiyle olduğundan daha parlak ve büyük görünen “Süper Ay” Çankırı’da seyirlik manzara oluşturdu. Kartpostallık manzara oluşturan Süper Ay’ı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi.
‘Süper Ay’ Çankırı’da geceyi aydınlattı
Ay’ın dünyaya en yakın olduğu ’Süper Ay’, Çankırı’nın çeşitli noktalarından görüntülendi. Geceyi aydınlatan Süper Ay ortaya seyirlik manzara çıkardı.
Dünyanın uydusu Ay’ın dünyaya en yakın noktada olduğu ve 14 ayda bir görülen ‘Süper Ay’ Çankırı’da gözlemlendi. Yaklaşık on dört ayda bir meydana gelen ve Ay’ın Dünya’ya en yakın noktada olması sebebiyle olduğundan daha parlak ve büyük görünen “Süper Ay” Çankırı’da seyirlik manzara oluşturdu. Kartpostallık manzara oluşturan Süper Ay’ı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.