pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sungurlu’da zabıta ekipleri ruhsat denetimi yaptı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2024 - 18:32, Güncelleme: 23.05.2024 - 18:13
 

Sungurlu’da zabıta ekipleri ruhsat denetimi yaptı

Sungurlu’da zabıta ekipleri ruhsat denetimi yaptı

Çorum’un Sungurlu ilçes’nde, zabıta ekipleri ilçedeki denetim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.Zabıta Müdürlüğüne bağlı işyeri ruhsat denetim ekibi, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimleri gerçekleştirdi. Haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için işyeri ruhsat denetim ekipleri, denetimlerde esnafları ruhsat almaları konusunda uyarıda bulunuyor. İlçede faaliyet gösteren esnafların mağdur duruma düşmemeleri için uyarıların dikkate alınmasını isteyen zabıta ekipleri, bu konuda denetimlerin artarak devam edeceğini belirttiler.
Sungurlu’da zabıta ekipleri ruhsat denetimi yaptı
Çorum’un Sungurlu ilçes’nde, zabıta ekipleri ilçedeki denetim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Zabıta Müdürlüğüne bağlı işyeri ruhsat denetim ekibi, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimleri gerçekleştirdi. Haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için işyeri ruhsat denetim ekipleri, denetimlerde esnafları ruhsat almaları konusunda uyarıda bulunuyor. İlçede faaliyet gösteren esnafların mağdur duruma düşmemeleri için uyarıların dikkate alınmasını isteyen zabıta ekipleri, bu konuda denetimlerin artarak devam edeceğini belirttiler.

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.