pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2024 - 15:32, Güncelleme: 08.04.2024 - 15:18
 

Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı

Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı

Sorgun Belediye ekipleri tarafından ilçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda bayram öncesinde temizlik çalışması yapıldı.Ramazan Bayramı öncesinde Sorgun Belediyesi tarafından temizlik çalışmalarına başlanıldı. İlçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda temizlik çalışması yapan Sorgun Belediyesi ekipleri, bayramda vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları için çalışıyorlar.Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, "Belediye ekiplerimiz, bayram öncesinde mezarlığımızın her köşesine özenle temizlik yaptılar ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdiler. Amacımız, vatandaşlarımızın sevdiklerini ziyaret ederken huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamaktır. Bu vesileyle, Ramazan Bayramı öncesinde yapılan bu çalışmaların ilçemizdeki hemşerilerimizin huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim" diye konuştu.
Sorgun Belediyesi mezarlıkta bayram temizliği yaptı
Sorgun Belediye ekipleri tarafından ilçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda bayram öncesinde temizlik çalışması yapıldı.
Ramazan Bayramı öncesinde Sorgun Belediyesi tarafından temizlik çalışmalarına başlanıldı. İlçede bulunan Karşıyaka Mezarlığı’nda temizlik çalışması yapan Sorgun Belediyesi ekipleri, bayramda vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları için çalışıyorlar.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, "Belediye ekiplerimiz, bayram öncesinde mezarlığımızın her köşesine özenle temizlik yaptılar ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdiler. Amacımız, vatandaşlarımızın sevdiklerini ziyaret ederken huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamaktır. Bu vesileyle, Ramazan Bayramı öncesinde yapılan bu çalışmaların ilçemizdeki hemşerilerimizin huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim" diye konuştu.

Yozgat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.