pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kültür Merkezi Yapılıyor

Siyaset 10.10.2017 - 14:48, Güncelleme: 10.10.2017 - 14:48
 

Sivas'ta Kültür Merkezi Yapılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta kültür merkezi yapımına başlanıldığı bildirildi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm...

SİVAS (AA) - Sivas'ta kültür merkezi yapımına başlanıldığı bildirildi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırım programında yer alan, kontrolörlüğü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, iş ve işlemleri ise İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce sürdürülen Sivas Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana inşa edilen Sivas Kültür Merkezi, 2 bodrum, 1 zemin ve 2 normal kat olmak üzere 5 kattan oluşacak. Zemin katın inşaat alanı 2 bin 540 metrekareden oluşacak ve 745 kişilik salon ve sahne bu katta bulunacak. Bu bölümde salon ve sahneye hizmet edecek bölümler de bulunacak. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, inşaatı devam eden kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Kaya'ya, incelemeleri sırasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya eşlik etti. Kaya, şehirde geniş kitlelere hitap edecek, yüksek katılımlı programlara büyük oranda imkan sunacak kültür merkezi projesini çok önemsediklerini belirterek, "Gerek aynı anda birçok kültürel faaliyete fonksiyonel hizmet edecek olması, gerekse de mimarı görüntüsü ile şehre çok yakışacak, anlamlı hizmetler sunacak bir eser ortaya çıkacaktır." ifadesini kullandı. Kültür merkezini bir an önce hizmete sunmanın önemini vurgulayan Kaya, "Bilindiği üzere mevsim şartları şehrimizde inşaat sektörünü olumsuz etkilemektedir. Dolayısıyla yüklenici firma, gerekli iş güvenliği önlemlerini alarak, yeterli personel ve ekipmanla 7/24 çalışarak üzerine düşeni yapmalı ve hepimize referans olacak bu proje, en güzel şekliyle vaktinde hayat bulmalıdır." açıklamasında bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas'ta kültür merkezi yapımına başlanıldığı bildirildi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm...

SİVAS (AA) - Sivas'ta kültür merkezi yapımına başlanıldığı bildirildi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırım programında yer alan, kontrolörlüğü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, iş ve işlemleri ise İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce sürdürülen Sivas Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana inşa edilen Sivas Kültür Merkezi, 2 bodrum, 1 zemin ve 2 normal kat olmak üzere 5 kattan oluşacak. Zemin katın inşaat alanı 2 bin 540 metrekareden oluşacak ve 745 kişilik salon ve sahne bu katta bulunacak. Bu bölümde salon ve sahneye hizmet edecek bölümler de bulunacak.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, inşaatı devam eden kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Kaya'ya, incelemeleri sırasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya eşlik etti.

Kaya, şehirde geniş kitlelere hitap edecek, yüksek katılımlı programlara büyük oranda imkan sunacak kültür merkezi projesini çok önemsediklerini belirterek, "Gerek aynı anda birçok kültürel faaliyete fonksiyonel hizmet edecek olması, gerekse de mimarı görüntüsü ile şehre çok yakışacak, anlamlı hizmetler sunacak bir eser ortaya çıkacaktır." ifadesini kullandı.

Kültür merkezini bir an önce hizmete sunmanın önemini vurgulayan Kaya, "Bilindiği üzere mevsim şartları şehrimizde inşaat sektörünü olumsuz etkilemektedir. Dolayısıyla yüklenici firma, gerekli iş güvenliği önlemlerini alarak, yeterli personel ve ekipmanla 7/24 çalışarak üzerine düşeni yapmalı ve hepimize referans olacak bu proje, en güzel şekliyle vaktinde hayat bulmalıdır." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.