pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta hacı adaylarına seminer verildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 09:30, Güncelleme: 01.05.2024 - 09:27
 

Sivas’ta hacı adaylarına seminer verildi

Sivas’ta hacı adaylarına seminer verildi

Sivas Müftülüğü kutsal topraklara gidecek hacı adayları için eğitim semineri düzenledi. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı.Sivas İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek hacı adayları için “Hac Eğitim Seminerleri” başladı. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminere hacı adaylarının yanı sıra din görevlileri ve ekip personelleri de katıldı. Seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, 2024 yılında Sivas’tan 594 hacı adayının kutsal topraklara gideceğini belirtti. Müftü Altunkaya, düzenlenen seminerlerin faydasının hac yolculuğu esnasında daha iyi anlaşılacağını belirtti.
Sivas’ta hacı adaylarına seminer verildi
Sivas Müftülüğü kutsal topraklara gidecek hacı adayları için eğitim semineri düzenledi. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı.

Sivas İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek hacı adayları için “Hac Eğitim Seminerleri” başladı. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminere hacı adaylarının yanı sıra din görevlileri ve ekip personelleri de katıldı. Seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, 2024 yılında Sivas’tan 594 hacı adayının kutsal topraklara gideceğini belirtti. Müftü Altunkaya, düzenlenen seminerlerin faydasının hac yolculuğu esnasında daha iyi anlaşılacağını belirtti.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.