pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sinop’ta derme çatma eşek arabasıyla tehlikeli yolculuk

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 14:32, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:17
 

Sinop’ta derme çatma eşek arabasıyla tehlikeli yolculuk

Sinop’ta derme çatma eşek arabasıyla tehlikeli yolculuk

Sinop’ta 2 çocuğun eşek arabasıyla yaptığı tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı.Sinop’un Erfelek ilçesi Akçaçam köyünde 2 erkek çocuğun, trafiğin işlek olduğu yolda derme çatma eşek arabasıyla yaptıkları tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı. Görüntülerde, çocukların eşek arabasının arkasında uyuduğu ve uyandığı gözlemlendi. Daha sonra uyanan çocuklardan biri eşeğe sopayla vurarak eşek arabasını hızlandırmak istediği görülüyor.
Sinop’ta derme çatma eşek arabasıyla tehlikeli yolculuk
Sinop’ta 2 çocuğun eşek arabasıyla yaptığı tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı.
Sinop’un Erfelek ilçesi Akçaçam köyünde 2 erkek çocuğun, trafiğin işlek olduğu yolda derme çatma eşek arabasıyla yaptıkları tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı. Görüntülerde, çocukların eşek arabasının arkasında uyuduğu ve uyandığı gözlemlendi. Daha sonra uyanan çocuklardan biri eşeğe sopayla vurarak eşek arabasını hızlandırmak istediği görülüyor.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.