pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sindelhöyük mahallesinde yağmur duası yapıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 15:31, Güncelleme: 05.05.2024 - 15:18
 

Sindelhöyük mahallesinde yağmur duası yapıldı

Sindelhöyük mahallesinde yağmur duası yapıldı

Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük Mahallesi’nde vatandaşlar, yağmur için ellerini semaya açtı.Şehit Mücahit Sınırtepe Stadı’nda yapılan yağmur duasına Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kur’anı Kerim okunmasıyla başlayan programda, yağmur duası için vatandaşlar ellerini semaya açtı.
Sindelhöyük mahallesinde yağmur duası yapıldı
Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük Mahallesi’nde vatandaşlar, yağmur için ellerini semaya açtı.
Şehit Mücahit Sınırtepe Stadı’nda yapılan yağmur duasına Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kur’anı Kerim okunmasıyla başlayan programda, yağmur duası için vatandaşlar ellerini semaya açtı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.