pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Simav’da KKYDP ve IPARD-3 yatırımları tanıtıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 13:00, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:57
 

Simav’da KKYDP ve IPARD-3 yatırımları tanıtıldı

Simav’da KKYDP ve IPARD-3 yatırımları tanıtıldı

Simav ilçesinde düzenlenen toplantıda Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü TKDK İl Koordinatörlüğü tarafından KKYDP ve IPARD-3 yatırımları tanıtıldı.İlçede faaliyet gösteren Simav’ın 1 belde ve 18 köyünden oluşan Simav Kırvadililer Sosyal, Kültürel, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, İl Tarım ve Müdürlüğü ve TKDK İl Koordinatörlüğü tarafından KKYDP ve IPARD-3 kapsamındaki yatırım konuları ve başvuru süreci hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı.
Simav’da KKYDP ve IPARD-3 yatırımları tanıtıldı
Simav ilçesinde düzenlenen toplantıda Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü TKDK İl Koordinatörlüğü tarafından KKYDP ve IPARD-3 yatırımları tanıtıldı.
İlçede faaliyet gösteren Simav’ın 1 belde ve 18 köyünden oluşan Simav Kırvadililer Sosyal, Kültürel, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, İl Tarım ve Müdürlüğü ve TKDK İl Koordinatörlüğü tarafından KKYDP ve IPARD-3 kapsamındaki yatırım konuları ve başvuru süreci hakkında katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.