pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Siirt Üniversitesi’nde TÜBİTAK bilgilendirme toplantıları düzenlendi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 17:33, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:05
 

Siirt Üniversitesi’nde TÜBİTAK bilgilendirme toplantıları düzenlendi

Siirt Üniversitesi’nde TÜBİTAK bilgilendirme toplantıları düzenlendi

Siirt Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından “TÜBİTAK 2209-A: Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “TÜBİTAK 2209-B: Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” çağrıları hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi.Konferansa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Proje Yönetim Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Fırat Baran tarafından sunumu gerçekleştirilen konferansta, lisans öğrencilerinin araştırma yapma ve araştırma ekosistemine katılımlarının önemine dikkat çekerek, söz konusu projelere ilişkin başvuru süreçleri ve gerekli diğer bilgiler konusunda öğrenciler bilgilendirildi.
Siirt Üniversitesi’nde TÜBİTAK bilgilendirme toplantıları düzenlendi
Siirt Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından “TÜBİTAK 2209-A: Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “TÜBİTAK 2209-B: Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” çağrıları hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi.
Konferansa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Proje Yönetim Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Fırat Baran tarafından sunumu gerçekleştirilen konferansta, lisans öğrencilerinin araştırma yapma ve araştırma ekosistemine katılımlarının önemine dikkat çekerek, söz konusu projelere ilişkin başvuru süreçleri ve gerekli diğer bilgiler konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.