pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

19.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 19.03.2017 - 11:08
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

İsviçre’den gelen Chor Anatolia Grubu, Tepebaşı Belediyesi iş birliğiyle dinleyicileriyle buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümünde İsviçre’den gelen Chor Anatolia Grubu, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde konser verdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fatih Büyüközcü’nün şefliğindeki Chor Anatolia Grubu, İsviçre’de yaşayan vatandaşlardan oluşuyor. Çanakkale Zaferi nedeniyle Tepebaşı Belediyesinin misafiri olan grup, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde türküler söyledi. Çanakkale, Eledim, Yemen, Allı Turnam, Hekimoğlu, Kızılcıklar Oldu mu, Ötme Bülbül gibi sevilen türküler başta olmak üzere birçok türküyü seslendiren koro, Muammer Sun’un eseri olan "Biz Atatürk Gençleriyiz" şarkısını da seslendirdi.Konsere katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, grup üyelerine teşekkür ederek, "Vatan sevgisi, İsviçre’de yaşayan kardeşlerimizde ne kadar büyük, görüyoruz. Türkiye’de yaşayıp da kıymetini bilemeyen nice insanlar varken, siz Chor Anatolia Grubu’nun böylesine bir başarıya imza atmanız çok önemli. Çanakkale Zaferi unutulmamalı. Benim adım Ahmet ise belediye başkanıysam, o şehitlerin sayesinde, Mustafa Kemal’in sayesindedir." ifadelerini kullandı.
İsviçre’den gelen Chor Anatolia Grubu, Tepebaşı Belediyesi iş birliğiyle dinleyicileriyle buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümünde İsviçre’den gelen Chor Anatolia Grubu, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde konser verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fatih Büyüközcü’nün şefliğindeki Chor Anatolia Grubu, İsviçre’de yaşayan vatandaşlardan oluşuyor.

Çanakkale Zaferi nedeniyle Tepebaşı Belediyesinin misafiri olan grup, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde türküler söyledi.

Çanakkale, Eledim, Yemen, Allı Turnam, Hekimoğlu, Kızılcıklar Oldu mu, Ötme Bülbül gibi sevilen türküler başta olmak üzere birçok türküyü seslendiren koro, Muammer Sun’un eseri olan "Biz Atatürk Gençleriyiz" şarkısını da seslendirdi.

Konsere katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, grup üyelerine teşekkür ederek, "Vatan sevgisi, İsviçre’de yaşayan kardeşlerimizde ne kadar büyük, görüyoruz. Türkiye’de yaşayıp da kıymetini bilemeyen nice insanlar varken, siz Chor Anatolia Grubu’nun böylesine bir başarıya imza atmanız çok önemli. Çanakkale Zaferi unutulmamalı. Benim adım Ahmet ise belediye başkanıysam, o şehitlerin sayesinde, Mustafa Kemal’in sayesindedir." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.