pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkamış’ta fidanlar toprakla buluştu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 14:33, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:10
 

Sarıkamış’ta fidanlar toprakla buluştu

Sarıkamış’ta fidanlar toprakla buluştu

Sarıkamış’ta fidanlar toprakla buluştu. Dikimi yapılan fidanlara can suyu verildi.Kars’ın Sarıkamış ilçesinde SMA Hastası Hiranur Kazancı Hatıra Ormanı’nda fidan dikim etkinliği yapıldı. Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, İlçe Emniyet Müdürü Canan Altınkaya ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alim Burak Çelik’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte binlerce fidan dikimi yapılırken, Kaymakam Aslantatar, dikilen fidanların hayırlı olması dileklerinde bulundu.Hiranur Kazancı Hatıra Ormanı’na yaklaşık bin çam fidanı dikimi yapıldı. Protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından dikilen fidanlarla Sarıkamış’ın etrafı daha yeşil olacak. Sarıçam Ormanlarıyla meşhur Sarıkamış’ta önümüzde ki günlerde daha güzel bir çevre için fidan dikimi yapılacak.
Sarıkamış’ta fidanlar toprakla buluştu
Sarıkamış’ta fidanlar toprakla buluştu. Dikimi yapılan fidanlara can suyu verildi.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde SMA Hastası Hiranur Kazancı Hatıra Ormanı’nda fidan dikim etkinliği yapıldı. Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, İlçe Emniyet Müdürü Canan Altınkaya ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alim Burak Çelik’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte binlerce fidan dikimi yapılırken, Kaymakam Aslantatar, dikilen fidanların hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Hiranur Kazancı Hatıra Ormanı’na yaklaşık bin çam fidanı dikimi yapıldı. Protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından dikilen fidanlarla Sarıkamış’ın etrafı daha yeşil olacak. Sarıçam Ormanlarıyla meşhur Sarıkamış’ta önümüzde ki günlerde daha güzel bir çevre için fidan dikimi yapılacak.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.