pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 14:34, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:04
 

Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı

Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı

"Orman Bizim" projesi kapsamında Manisa’nın Sarıgöl ormanlarında 3 ton çöp toplandığı bildirildi.Orman İşletme Şefliği Sarıgöl Atatürk Ortaokulu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu ve Sarıgöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarıgöl Belediyesi Dinleme tesislerine kadar olan yol boyunca ve orman içlerinden toplanan çöpler belediye ekiplerince çöp toplama alanına götürüldü.Yaklaşık üç ton çöp poşetlerle konularak çevrenin temizlendiğini ifade eden gönüllü öğrenciler ormanlara çöp atılmaması gerektiğini ve atılan çöplerin orman yangınlarında önemli bir etken olduğunu vurgulayarak vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.
Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı
"Orman Bizim" projesi kapsamında Manisa’nın Sarıgöl ormanlarında 3 ton çöp toplandığı bildirildi.
Orman İşletme Şefliği Sarıgöl Atatürk Ortaokulu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu ve Sarıgöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarıgöl Belediyesi Dinleme tesislerine kadar olan yol boyunca ve orman içlerinden toplanan çöpler belediye ekiplerince çöp toplama alanına götürüldü.
Yaklaşık üç ton çöp poşetlerle konularak çevrenin temizlendiğini ifade eden gönüllü öğrenciler ormanlara çöp atılmaması gerektiğini ve atılan çöplerin orman yangınlarında önemli bir etken olduğunu vurgulayarak vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.