pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şanlıurfa’da yılan operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 09:31, Güncelleme: 30.04.2024 - 09:15
 

Şanlıurfa’da yılan operasyonu

Şanlıurfa’da yılan operasyonu

Şanlıurfa’da bir evin mutfağına giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.Olay, Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi. Bir evin mutfağında yılan görüldüğü ihbarını alan itfaiye ekipleri harekete geçti. Yılanın girdiği noktayı belirleyen ekipler, uzun uğraşların ardından yılanı yakaladı. Evden çıkarılan yılan, daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı. Ev sahipleri, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Şanlıurfa’da yılan operasyonu
Şanlıurfa’da bir evin mutfağına giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.
Olay, Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi. Bir evin mutfağında yılan görüldüğü ihbarını alan itfaiye ekipleri harekete geçti. Yılanın girdiği noktayı belirleyen ekipler, uzun uğraşların ardından yılanı yakaladı. Evden çıkarılan yılan, daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı. Ev sahipleri, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.