pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 16:34, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:02
 

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Şanlıurfa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kent merkezinde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada; 6 kilo 105 gram esrar, 1 kilo 98 gram sentetik uyuşturucu ile 2 ruhsatsız tabanca ve bir hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Şanlıurfa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kent merkezinde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada; 6 kilo 105 gram esrar, 1 kilo 98 gram sentetik uyuşturucu ile 2 ruhsatsız tabanca ve bir hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.