pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 17:08, Güncelleme: 28.07.2023 - 16:30
 

Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk boğuldu.Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı kırsal Çatallı Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle yakınlarından geçen sulama kanalına giren Arif Aynabek (13) bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık, AFAD ve polis dalgıç ekipleri yönlendirildi.Ekipler, Aynabek’in cansız bedenine ulaştı.Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenaze, işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti
Şanlıurfa’da sulama kanalına giren çocuk boğuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı kırsal Çatallı Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle yakınlarından geçen sulama kanalına giren Arif Aynabek (13) bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık, AFAD ve polis dalgıç ekipleri yönlendirildi.Ekipler, Aynabek’in cansız bedenine ulaştı.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenaze, işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.