pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sakarya Büyükşehir pehlivanlarından önemli başarı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 17:01, Güncelleme: 30.08.2023 - 16:49
 

Sakarya Büyükşehir pehlivanlarından önemli başarı

Sakarya Büyükşehir pehlivanlarından önemli başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, Bulgaristan’da düzenlenen 9. Koca Yusuf Uluslararası Yağlı Güreş Turnuvası’nda birincilik ve üçüncülük elde etti.Sakarya Büyükşehir Belediyesi güreş sporcuları, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Koca Yusuf Uluslararası Yağlı Güreş Turnuvası’na katıldı. Bulgaristan’ın Hitrino şehrinde gerçekleşen turnuvaya 7 ülkeden sporcu katıldı. Kıran kırana mücadelelere sahne olan müsabakalarda, pehlivanlardan Enes Kesler turnuvayı şampiyon tamamlarken Alparslan Tekmen ise turnuvada üçüncülük elde etti.
Sakarya Büyükşehir pehlivanlarından önemli başarı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, Bulgaristan’da düzenlenen 9. Koca Yusuf Uluslararası Yağlı Güreş Turnuvası’nda birincilik ve üçüncülük elde etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi güreş sporcuları, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Koca Yusuf Uluslararası Yağlı Güreş Turnuvası’na katıldı. Bulgaristan’ın Hitrino şehrinde gerçekleşen turnuvaya 7 ülkeden sporcu katıldı. Kıran kırana mücadelelere sahne olan müsabakalarda, pehlivanlardan Enes Kesler turnuvayı şampiyon tamamlarken Alparslan Tekmen ise turnuvada üçüncülük elde etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.