pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saimbeyli’de 4 öğretmenin vefat ettiği yola yine kaya düştü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 16:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 15:32
 

Saimbeyli’de 4 öğretmenin vefat ettiği yola yine kaya düştü

Saimbeyli’de 4 öğretmenin vefat ettiği yola yine kaya düştü

Meteoroloji’nin sağanak yağış uyarısı verdiği Adana’nın Kuzey ilçelerinde şiddetli yağış etkili oldu. Kozan ve Feke ilçelerinde yağış nedeni ile bölgesel su taşkınları yaşanırken Saimbeyli’de yine yola kaya devrildi.Kuzey Adana’da etkili olan şiddetli yağış bazı bölgelerde su taşkınlarına neden oldu. Kozan ilçesine bağlı Göller bölgesinde yayla evlerinin bulunduğu alanlarda su birikintileri oluşurken Feke Tapan Mahallesi’nde su taşkınları yaşandı. Saimbeyli ilçesinde geçtiğimiz yıl 4 öğretmenin kaya düşmesi nedeni ile hayatını kaybettiği bölgede yağış sonrası yola yine kaya düştü.Karayolları ekipleri, bölgede yol temizleme çalışmasını sürdürüyor.
Saimbeyli’de 4 öğretmenin vefat ettiği yola yine kaya düştü
Meteoroloji’nin sağanak yağış uyarısı verdiği Adana’nın Kuzey ilçelerinde şiddetli yağış etkili oldu. Kozan ve Feke ilçelerinde yağış nedeni ile bölgesel su taşkınları yaşanırken Saimbeyli’de yine yola kaya devrildi.
Kuzey Adana’da etkili olan şiddetli yağış bazı bölgelerde su taşkınlarına neden oldu. Kozan ilçesine bağlı Göller bölgesinde yayla evlerinin bulunduğu alanlarda su birikintileri oluşurken Feke Tapan Mahallesi’nde su taşkınları yaşandı. Saimbeyli ilçesinde geçtiğimiz yıl 4 öğretmenin kaya düşmesi nedeni ile hayatını kaybettiği bölgede yağış sonrası yola yine kaya düştü.
Karayolları ekipleri, bölgede yol temizleme çalışmasını sürdürüyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.