pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Protokol üyeleri rafting yaptı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 16:05, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:40
 

Protokol üyeleri rafting yaptı

Protokol üyeleri rafting yaptı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde protokol üyeleri Cumayeri’nde rafting yaptı.Her yıl binlerce turisti ağırlayan Cumayeri’nin Dokuzdeğirmen köyünde bulunan Melen’de gerçekleştirilen raftingin duyurulması ve tanıtılması çerçevesinde il protokolü rafting yaptı. Düzce Valisi Selçuk Aslan başta olmak üzere, il protokolü botlara binerek yaklaşık 13 kilometre uzunlukta bulunan parkurda rafting keyfi yaşadı. Adrenalin dolu etkinlikte raftingin daha çok duyurulması için gerekli çalışmaların yapılması planlandı.
Protokol üyeleri rafting yaptı
DÜZCE (İHA) – Düzce’de turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde protokol üyeleri Cumayeri’nde rafting yaptı.
Her yıl binlerce turisti ağırlayan Cumayeri’nin Dokuzdeğirmen köyünde bulunan Melen’de gerçekleştirilen raftingin duyurulması ve tanıtılması çerçevesinde il protokolü rafting yaptı. Düzce Valisi Selçuk Aslan başta olmak üzere, il protokolü botlara binerek yaklaşık 13 kilometre uzunlukta bulunan parkurda rafting keyfi yaşadı. Adrenalin dolu etkinlikte raftingin daha çok duyurulması için gerekli çalışmaların yapılması planlandı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.