pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Patili dostların kulübelerini süslediler

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 11:01, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:39
 

Patili dostların kulübelerini süslediler

Patili dostların kulübelerini süslediler

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi HAYDOK (Hayvan Dostları Kulübü) ekibi, Niğde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelliler ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocuklarla birlikte kediler için yapılan kulübeleri boyadılar.Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Hayvan Dostları Kulübü iş birliği ile patili dostlar için yapılan kulübeler boyanarak kurumun bahçesine yerleştirildi.Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelliler ve Hayvan Dostları Kulübü üyeleri gönüllülerin bağışları ile yapılan kedi evlerini boyayarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların bahçelerine yerleştirildiler.Proje ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların bahçesinde yaşam süren kediler daha rahat ve konforlu bir yaşama kavuştular.
Patili dostların kulübelerini süslediler
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi HAYDOK (Hayvan Dostları Kulübü) ekibi, Niğde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelliler ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocuklarla birlikte kediler için yapılan kulübeleri boyadılar.
Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Hayvan Dostları Kulübü iş birliği ile patili dostlar için yapılan kulübeler boyanarak kurumun bahçesine yerleştirildi.
Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelliler ve Hayvan Dostları Kulübü üyeleri gönüllülerin bağışları ile yapılan kedi evlerini boyayarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların bahçelerine yerleştirildiler.
Proje ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların bahçesinde yaşam süren kediler daha rahat ve konforlu bir yaşama kavuştular.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.