pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Park ve bahçelere kadın eli değdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 12:02, Güncelleme: 03.05.2024 - 11:42
 

Park ve bahçelere kadın eli değdi

Park ve bahçelere kadın eli değdi

Bolu’da kadın temizlik personelleri park, bahçe ve yeşil alanlarda bahar temizliği yapıyor.Havaların ısınmasıyla birlikte Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun mesaisi başladı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri, şehrin birçok noktasında hummalı çalışmalara imza atıyor. Bolu’yu daha da güzelleştirmek için özveriyle görev yapan işçiler, bir yandan ot biçme ve genel temizlik çalışması yaparken, diğer yandan ise çapa, ağaç budama, fidan ve çiçek dikimleri gerçekleştiriyor.
Park ve bahçelere kadın eli değdi
Bolu’da kadın temizlik personelleri park, bahçe ve yeşil alanlarda bahar temizliği yapıyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun mesaisi başladı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri, şehrin birçok noktasında hummalı çalışmalara imza atıyor. Bolu’yu daha da güzelleştirmek için özveriyle görev yapan işçiler, bir yandan ot biçme ve genel temizlik çalışması yaparken, diğer yandan ise çapa, ağaç budama, fidan ve çiçek dikimleri gerçekleştiriyor.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.