pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

P. Karşıyaka’nın rakibi Galatasaray

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2024 - 10:57
 

P. Karşıyaka’nın rakibi Galatasaray

P. Karşıyaka’nın rakibi Galatasaray

P. Karşıyaka, Türkiye Basketbol Süper Ligi’ni 4. sırada bitirerek 5. sıradaki Galatasaray ile eşleşti.Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda maçlarını tamamlayan P. Karşıyaka’nın play-off çeyrek finalindeki rakibi belli oldu. Sezonu 21 galibiyet, 9 mağlubiyetle 4. sırada noktalayan yeşil-kırmızılılar, saha avantajını elde ederek 5. sıradaki Galatasaray ile eşleşti. Ligdeki diğer takımların eksik maçlarının tamamlanmasından sonra play-off tarihleri belli olacak. P. Karşıyaka, Galatasaray ile normal sezonda oynadığı iki maçı da kazanmayı başarırken, rakibini iç sahada 98-76, dış sahada 92-86’lık skorla mağlup etti. Bu iki ekip Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında da karşı karşıya gelirken mücadele 88-72 İzmir ekibi lehine sonuçlandı. P. Karşıyaka böylece Galatasaray’a karşı bu sezon 3 müsabakayı da kazandı.
P. Karşıyaka’nın rakibi Galatasaray
P. Karşıyaka, Türkiye Basketbol Süper Ligi’ni 4. sırada bitirerek 5. sıradaki Galatasaray ile eşleşti.
Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonda maçlarını tamamlayan P. Karşıyaka’nın play-off çeyrek finalindeki rakibi belli oldu. Sezonu 21 galibiyet, 9 mağlubiyetle 4. sırada noktalayan yeşil-kırmızılılar, saha avantajını elde ederek 5. sıradaki Galatasaray ile eşleşti. Ligdeki diğer takımların eksik maçlarının tamamlanmasından sonra play-off tarihleri belli olacak. P. Karşıyaka, Galatasaray ile normal sezonda oynadığı iki maçı da kazanmayı başarırken, rakibini iç sahada 98-76, dış sahada 92-86’lık skorla mağlup etti. Bu iki ekip Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında da karşı karşıya gelirken mücadele 88-72 İzmir ekibi lehine sonuçlandı. P. Karşıyaka böylece Galatasaray’a karşı bu sezon 3 müsabakayı da kazandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.