pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özel Düzenekli Çantayla Hırsızlık

08.09.2017 - 19:37, Güncelleme: 08.09.2017 - 19:37
 

Özel Düzenekli Çantayla Hırsızlık

Sivas'ta özel düzenekli çantayla iş yerlerinden hırsızlık yapan Moğolistan uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Sivas'ta özel düzenekli çantayla iş yerlerinden hırsızlık yapan Moğolistan uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. 13 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ÇALDILARGültepe Mahallesi'ndeki alışveriş merkezindeki giyim mağazasında sayım yapan görevliler, 13 bin lira değerinde giysi çalındığını tespit etti. Bilgi verilmesi üzerine Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik, Dolandırıcılık ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri mağazanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.  4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDIKayıtlarda, biri kadın 4 kişinin çaldıkları malzemeleri bir çantaya koyarak mağazadan uzaklaştıklarını belirledi. Şüphelilerin Üçlerbey Mahallesi'ndeki bir marketten de alkollü içki çaldıkları tespit edildi. Alışveriş merkezinde müşteri gibi mağazada gezen şüpheliler üzerinde gözlem yapan ekipler, yabancı uyruklu oldukları tahmin edilen biri kadın 4 kişiyi takibe aldı. Polisler, güvenlik kameralarından eşkallerini belirledikleri Moğolistan uyruklu A.G, G.B, M.G. ve U.D'yi yakaladı.SAHTE KİMLİK KULLANDIKLARI ORTAYA ÇIKTIGözaltına alınan ve emniyi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, kendilerini gizlemek amacıyla Türkiye'de oturma izni bulunan Moğolistan uyruklu kişilerin kimliklerini kopyalayarak sahte kimlik kullandıkları öğrenildi.ÇANTAYA ALÜMİNYUM FOLYO SARMIŞLARŞüphelilerin, alarmları sökülmemiş faturasız giysi ve alkollü içkileri iç içe naylon sarılmış ve en alt kısmı alüminyum folyo kaplı özel düzenekli çanta kullanarak çaldıkları, bu sayede çıkıştaki alarm cihazlarının ikaz vermediği belirlendi.
Sivas'ta özel düzenekli çantayla iş yerlerinden hırsızlık yapan Moğolistan uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Sivas'ta özel düzenekli çantayla iş yerlerinden hırsızlık yapan Moğolistan uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

 

13 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ÇALDILAR

Gültepe Mahallesi'ndeki alışveriş merkezindeki giyim mağazasında sayım yapan görevliler, 13 bin lira değerinde giysi çalındığını tespit etti. Bilgi verilmesi üzerine Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik, Dolandırıcılık ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri mağazanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

 

 

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kayıtlarda, biri kadın 4 kişinin çaldıkları malzemeleri bir çantaya koyarak mağazadan uzaklaştıklarını belirledi. Şüphelilerin Üçlerbey Mahallesi'ndeki bir marketten de alkollü içki çaldıkları tespit edildi. Alışveriş merkezinde müşteri gibi mağazada gezen şüpheliler üzerinde gözlem yapan ekipler, yabancı uyruklu oldukları tahmin edilen biri kadın 4 kişiyi takibe aldı. Polisler, güvenlik kameralarından eşkallerini belirledikleri Moğolistan uyruklu A.G, G.B, M.G. ve U.D'yi yakaladı.

SAHTE KİMLİK KULLANDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan ve emniyi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, kendilerini gizlemek amacıyla Türkiye'de oturma izni bulunan Moğolistan uyruklu kişilerin kimliklerini kopyalayarak sahte kimlik kullandıkları öğrenildi.

ÇANTAYA ALÜMİNYUM FOLYO SARMIŞLAR

Şüphelilerin, alarmları sökülmemiş faturasız giysi ve alkollü içkileri iç içe naylon sarılmış ve en alt kısmı alüminyum folyo kaplı özel düzenekli çanta kullanarak çaldıkları, bu sayede çıkıştaki alarm cihazlarının ikaz vermediği belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.