pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otomobilin Motoruna Giren Kediyi Çocukların Uyarısı Kurtardı

12.07.2019 - 12:43, Güncelleme: 12.07.2019 - 12:43
 

Otomobilin Motoruna Giren Kediyi Çocukların Uyarısı Kurtardı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir otomobilin motoruna giren kedi yavrusunu gören çocuklar, araç sahibini uyarmak için camına "Motor içinde kedi var, motoru çalıştırma" notu bıraktı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi, çocukların, sahibine ulaşamadıkları sürücüye not bırakmasıyla kurtarıldı. Cami Orta Mahallesi Balhatun Cami yakınlarında Kur'an kursuna giden çocuklar bir otomobilin motor kısmına kedi yavrusu girdiğini fark etti. Bir süre araç sahibine ulaşmayı deneyen çocuklar, bunu başaramayınca otomobilin camına "Motor içerisinde bir kedi var. Motoru çalıştırma lütfen.” yazılı not yapıştırdı. Çevredeki vatandaşların da Suşehri Belediyesi itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye kurtarma ekibi sevk edildi. İtfaiyecilerin telefonla ulaştığı araç sahibi otomobilin yanına gelerek motor kaputunu kaldırdı. Motor bölümüne girdiği görülen kedi, bulunduğu yerden çıkartıldı.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir otomobilin motoruna giren kedi yavrusunu gören çocuklar, araç sahibini uyarmak için camına "Motor içinde kedi var, motoru çalıştırma" notu bıraktı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi, çocukların, sahibine ulaşamadıkları sürücüye not bırakmasıyla kurtarıldı.

Cami Orta Mahallesi Balhatun Cami yakınlarında Kur'an kursuna giden çocuklar bir otomobilin motor kısmına kedi yavrusu girdiğini fark etti. Bir süre araç sahibine ulaşmayı deneyen çocuklar, bunu başaramayınca otomobilin camına "Motor içerisinde bir kedi var. Motoru çalıştırma lütfen.” yazılı not yapıştırdı.

Çevredeki vatandaşların da Suşehri Belediyesi itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye kurtarma ekibi sevk edildi. İtfaiyecilerin telefonla ulaştığı araç sahibi otomobilin yanına gelerek motor kaputunu kaldırdı.

Motor bölümüne girdiği görülen kedi, bulunduğu yerden çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.