pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

15.02.2018 - 08:40, Güncelleme: 15.02.2018 - 08:40
 

Otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

Kaza saat 21.00 Yenişehir Mahallesi Kemalettin İbni Hümam Caddesi'nde meydana geldi.

Sivas'ta hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti.Kaza saat 21.00 Yenişehir Mahallesi Kemalettin İbni Hümam Caddesi'nde meydana geldi. Ç.Ç. yönetimindeki 58 UD 293 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye calışan İsmail Esmez'e (56) çarptı. Kazayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza da ağır yaralanan Ezmez olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Esmez hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Esmez'in cenazesi hastanenin morguna kaldırılırken, sürücü Ç.Ç. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza saat 21.00 Yenişehir Mahallesi Kemalettin İbni Hümam Caddesi'nde meydana geldi.

Sivas'ta hafif ticari aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Kaza saat 21.00 Yenişehir Mahallesi Kemalettin İbni Hümam Caddesi'nde meydana geldi. Ç.Ç. yönetimindeki 58 UD 293 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye calışan İsmail Esmez'e (56) çarptı. Kazayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza da ağır yaralanan Ezmez olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Esmez hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Esmez'in cenazesi hastanenin morguna kaldırılırken, sürücü Ç.Ç. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.