ak

Osmanlıspor'da, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıkları

27.04.2017 - 13:43, Güncelleme: 27.04.2017 - 13:43
 

Osmanlıspor'da, Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıkları

- Antrenmana Erdal Kılıçaslan, Musa Çağıran, Muhammed Bayır, Bifouma, Carlos ve Pinto katılmadı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenman kuvvet çalışmasıyla başladı. İstasyonlarda gerçekleştirilen dayanıklılık idmanının ardından futbolcular 8'e 2 top kapmaca oynarken, Hamza Hamzaoğlu da bu çalışmada oyuncularına katıldı. Antrenman son bölümde gerçekleştirilen pas ve gol çalışmasıyla tamamlandı.Bu arada kaleciler, kaleci antrenörü Metin Mert yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Erdal Kılıçaslan, Musa Çağıran, Muhammed Bayır, Thievy Bifouma, Luiz Carlos ve Tiago Pinto katılmadı. Bu futbolcular içinde sadece Carlos'un sakatlığının ciddi olduğu, diğer oyuncuların ise teknik direktör Hamazoğlu'nun görev vermesi durumunda forma giyebilecekleri bildirildi.Osmanlıspor, hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.
- Antrenmana Erdal Kılıçaslan, Musa Çağıran, Muhammed Bayır, Bifouma, Carlos ve Pinto katılmadı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenman kuvvet çalışmasıyla başladı. İstasyonlarda gerçekleştirilen dayanıklılık idmanının ardından futbolcular 8'e 2 top kapmaca oynarken, Hamza Hamzaoğlu da bu çalışmada oyuncularına katıldı. Antrenman son bölümde gerçekleştirilen pas ve gol çalışmasıyla tamamlandı.

Bu arada kaleciler, kaleci antrenörü Metin Mert yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Erdal Kılıçaslan, Musa Çağıran, Muhammed Bayır, Thievy Bifouma, Luiz Carlos ve Tiago Pinto katılmadı. Bu futbolcular içinde sadece Carlos'un sakatlığının ciddi olduğu, diğer oyuncuların ise teknik direktör Hamazoğlu'nun görev vermesi durumunda forma giyebilecekleri bildirildi.

Osmanlıspor, hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.