pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmaniye’de sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2024 - 20:32, Güncelleme: 04.04.2024 - 20:05
 

Osmaniye’de sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti

Osmaniye’de sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde sulama kanalına giren 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.Toprakkale ilçesi Sazlık köyünde yaşayan Buğra Kaplan (8), okuldan çıktıktan sonra yakındaki DSİ’ye ait sulama kanalına girdi. Buğra Kaplan’ın suda çırpındığını gören köylüler, çocuğu sudan çıkararak hastaneye götürdü. Özel bir hastaneye kaldırılan Kaplan, buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Osmaniye’de sulama kanalına giren çocuk hayatını kaybetti
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde sulama kanalına giren 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Toprakkale ilçesi Sazlık köyünde yaşayan Buğra Kaplan (8), okuldan çıktıktan sonra yakındaki DSİ’ye ait sulama kanalına girdi. Buğra Kaplan’ın suda çırpındığını gören köylüler, çocuğu sudan çıkararak hastaneye götürdü. Özel bir hastaneye kaldırılan Kaplan, buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Osmaniye HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.