pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ortaca’da çevre dostu merkez açıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 12:09, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:36
 

Ortaca’da çevre dostu merkez açıldı

Ortaca’da çevre dostu merkez açıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde çeşitli atıkların toplanması için kurulan yeni Atık Getirme Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi. Kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar 14 farklı türde atığın ayrıştırılacağı merkez, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla hizmet verecek.Açılış törenine, Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, eski Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat, İlçe Jandarma Komutanı V. Serkan Cantürk, MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Çobanoğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan konuşmalarda, merkezin Ortaca için önemi vurgulandı. Tören, protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle son buldu. Bu merkez, atık yönetimi konusunda yerel halkı bilinçlendirmek ve çevreyi korumak için önemli bir kaynak olarak hizmet edecek.
Ortaca’da çevre dostu merkez açıldı
Muğla’nın Ortaca ilçesinde çeşitli atıkların toplanması için kurulan yeni Atık Getirme Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi. Kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar 14 farklı türde atığın ayrıştırılacağı merkez, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla hizmet verecek.
Açılış törenine, Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, eski Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat, İlçe Jandarma Komutanı V. Serkan Cantürk, MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Çobanoğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan konuşmalarda, merkezin Ortaca için önemi vurgulandı. Tören, protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle son buldu. Bu merkez, atık yönetimi konusunda yerel halkı bilinçlendirmek ve çevreyi korumak için önemli bir kaynak olarak hizmet edecek.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.