pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

“Orman Benim” kampanyası

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 17:03, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:38
 

“Orman Benim” kampanyası

“Orman Benim” kampanyası

Adana’da Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ’Orman Benim’ kampanyası çerçevesinde ormanlık alanda kuru dal, yanıcı madde ve atık toplama etkinliği düzenlendi.’Orman Benim’ çerçevesinde Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde ormanda yangınların büyümesine sebep olan kuru dallar, yanıcı maddeler ve piknik sonrası bırakılan atıklar toplandı. Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, il protokolü, bölge müdürlüğü personeli, çevre ve ormancılık ile ilgili sivil toplum kuruluşları ile öğrenciler ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, atıklar alandan uzaklaştırılmak üzere poşetlenerek bir araya toplandı.Atık toplama etkinliğinde konuşan Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, ’Orman Benim’ kampanyası ile ormanlık alandaki yanıcı maddelerin azaltılması ve çöplerin temizlenmesiyle orman yangınlarının olumsuz etkilerinin en aza indireceğini ifade etti.
“Orman Benim” kampanyası
Adana’da Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ’Orman Benim’ kampanyası çerçevesinde ormanlık alanda kuru dal, yanıcı madde ve atık toplama etkinliği düzenlendi.
’Orman Benim’ çerçevesinde Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde ormanda yangınların büyümesine sebep olan kuru dallar, yanıcı maddeler ve piknik sonrası bırakılan atıklar toplandı. Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, il protokolü, bölge müdürlüğü personeli, çevre ve ormancılık ile ilgili sivil toplum kuruluşları ile öğrenciler ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, atıklar alandan uzaklaştırılmak üzere poşetlenerek bir araya toplandı.
Atık toplama etkinliğinde konuşan Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, ’Orman Benim’ kampanyası ile ormanlık alandaki yanıcı maddelerin azaltılması ve çöplerin temizlenmesiyle orman yangınlarının olumsuz etkilerinin en aza indireceğini ifade etti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.