pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler “Orman Benim” kampanyasına katıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 13:30, Güncelleme: 03.05.2024 - 13:27
 

Öğrenciler “Orman Benim” kampanyasına katıldı

Öğrenciler “Orman Benim” kampanyasına katıldı

Denizli’de ilkokul ve ortaokul öğrencileri Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Orman Benim kampanyası kapsamına orman yangınlarına sebebiyet verebilecek çöpleri topladı.Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde başlatılan “Orman Benim” kampanyası kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı, ormanlık alanlarda temizlik faaliyetine Buldanlı öğrenciler de katıldı. Gülalan ve Alacaoğlu ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri ormanlık alanlarda bulunan öncelikle yanıcı ve yangın çıkmasına sebep olabilecek maddeler başta olmak üzere çöp toplama işlemi gerçekleştirdiler. Gülalan ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri Dımbazlar Göleti çevresinde, Alacaoğlu ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri de Alacaoğlu mahallesi çevresinde bulunan ormanlık alandaki çöp ve benzeri maddeleri, Buldan İlçe Orman Müdürlüğü ekipleri nezaretinde topladılar.Yetkililer, kampanya ile özellikle çocuklara ormanın önemini anlatmak ve ormanı koruma bilincini geliştirmeyi hedeflediklerini, çocuklardaki ilgi ve heyecanı gördükten sonra kampanyanın amacına ulaştığını söylediler. Kampanya ilerleyen günlerde ilçedeki diğer okullardaki öğrencilerde devam edeceği belirtildi.
Öğrenciler “Orman Benim” kampanyasına katıldı
Denizli’de ilkokul ve ortaokul öğrencileri Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Orman Benim kampanyası kapsamına orman yangınlarına sebebiyet verebilecek çöpleri topladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde başlatılan “Orman Benim” kampanyası kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı, ormanlık alanlarda temizlik faaliyetine Buldanlı öğrenciler de katıldı. Gülalan ve Alacaoğlu ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri ormanlık alanlarda bulunan öncelikle yanıcı ve yangın çıkmasına sebep olabilecek maddeler başta olmak üzere çöp toplama işlemi gerçekleştirdiler. Gülalan ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri Dımbazlar Göleti çevresinde, Alacaoğlu ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri de Alacaoğlu mahallesi çevresinde bulunan ormanlık alandaki çöp ve benzeri maddeleri, Buldan İlçe Orman Müdürlüğü ekipleri nezaretinde topladılar.

Yetkililer, kampanya ile özellikle çocuklara ormanın önemini anlatmak ve ormanı koruma bilincini geliştirmeyi hedeflediklerini, çocuklardaki ilgi ve heyecanı gördükten sonra kampanyanın amacına ulaştığını söylediler. Kampanya ilerleyen günlerde ilçedeki diğer okullardaki öğrencilerde devam edeceği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.