pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ödemiş’teki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 1 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 11:30, Güncelleme: 05.05.2024 - 11:25
 

Ödemiş’teki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 1 gözaltı

Ödemiş’teki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 1 gözaltı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, yasa dışı silah ticaretine yönelik operasyonda çok sayıda tabanca ele geçirilirken olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ödemiş Organize Suçlar Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileriyle ilçede yasa dışı silah ticaretine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde yapılan aramalarda; 4 tabanca, 13 dolma tabanca, 2 havalı tabanca, 78 adet 7.65 mm tabanca fişeği, çok sayıda kılıç, bıçak ve muşta ele geçirildi. Operasyonla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Ödemiş’teki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 1 gözaltı
İzmir’in Ödemiş ilçesinde, yasa dışı silah ticaretine yönelik operasyonda çok sayıda tabanca ele geçirilirken olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ödemiş Organize Suçlar Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileriyle ilçede yasa dışı silah ticaretine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde yapılan aramalarda; 4 tabanca, 13 dolma tabanca, 2 havalı tabanca, 78 adet 7.65 mm tabanca fişeği, çok sayıda kılıç, bıçak ve muşta ele geçirildi. Operasyonla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.