pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde’de 1 Mayıs halaylarla kutlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 16:32, Güncelleme: 01.05.2024 - 16:09
 

Niğde’de 1 Mayıs halaylarla kutlandı

Niğde’de 1 Mayıs halaylarla kutlandı

Niğde’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü halaylarla ve coşkuyla kutlandı.Eğitim İş Sendikası Niğde Şubesi tarafından Ömer Halisdemir Meydanı’nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı. Eğitim İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Timur Özkan yaptığı konuşmada, "Bizim bizim mücadelemiz üreten kalkınmış bir Türkiye’de adam gibi paylaşmak mücadelesidir. Kısa çöpün uzun çöpten hakkını alma mücadelesidir. Biz halkız, haklıyız, ve kazanacağız" dedi.Konuşmanın ardından toplanan kalabalık müzik eşliğinde halaylar çekti. Daha sonra kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.
Niğde’de 1 Mayıs halaylarla kutlandı
Niğde’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü halaylarla ve coşkuyla kutlandı.
Eğitim İş Sendikası Niğde Şubesi tarafından Ömer Halisdemir Meydanı’nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı. Eğitim İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Timur Özkan yaptığı konuşmada, "Bizim bizim mücadelemiz üreten kalkınmış bir Türkiye’de adam gibi paylaşmak mücadelesidir. Kısa çöpün uzun çöpten hakkını alma mücadelesidir. Biz halkız, haklıyız, ve kazanacağız" dedi.
Konuşmanın ardından toplanan kalabalık müzik eşliğinde halaylar çekti. Daha sonra kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.