pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Valisi Şimşek'ten Okul Ziyareti

27.03.2018 - 15:38, Güncelleme: 27.03.2018 - 15:38
 

Niğde Valisi Şimşek'ten Okul Ziyareti

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor Şehit Fehmi Altuntaş Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, yemek yedi.Valilikten...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor Şehit Fehmi Altuntaş Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, yemek yedi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, ziyarette okul yöneticileri ve öğretmenlerle yaptığı toplantıda, okulun fiziki durumu, kapasitesi ve güvenliği gibi konularda bilgi aldı.Sınıfları gezen Şimşek, daha sonra öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.Şimşek, öğrencilerle yemek sırasına girdi, onlarla birlikte yemek yedi.Niğde Valisi Şimşek, idareci, öğretmen ve öğrencilerin sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını yerinde tespit etmek için ilçe, kasaba ve köy okullarını ziyaret ettiklerini ifade etti.Sunulan hizmetlerin amacının daha iyi eğitim ve öğretim ortamlarında gençlerin bilgi ile donatılarak geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu aktaran Şimşek, şunları kaydetti:"Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz. Her alanda iyi yetişmiş, vatanına milletine fayda sağlayacak işler yapan, üreten öğrendiğini kendinden sonraki nesillere aktaran donanımlı nesillere ihtiyacımız var. Bunun için imkanlarımızı eğitim için zorlayacağız. Bu alanda eksikliklerimizi ve ihtiyaçları gidererek çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayacağız."
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor Şehit Fehmi Altuntaş Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, yemek yedi.Valilikten...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor Şehit Fehmi Altuntaş Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, yemek yedi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, ziyarette okul yöneticileri ve öğretmenlerle yaptığı toplantıda, okulun fiziki durumu, kapasitesi ve güvenliği gibi konularda bilgi aldı.

Sınıfları gezen Şimşek, daha sonra öğrencilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Şimşek, öğrencilerle yemek sırasına girdi, onlarla birlikte yemek yedi.

Niğde Valisi Şimşek, idareci, öğretmen ve öğrencilerin sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını yerinde tespit etmek için ilçe, kasaba ve köy okullarını ziyaret ettiklerini ifade etti.

Sunulan hizmetlerin amacının daha iyi eğitim ve öğretim ortamlarında gençlerin bilgi ile donatılarak geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu aktaran Şimşek, şunları kaydetti:

"Geleceğimize güvenle bakmak için iyi eğitilmiş nesiller yetiştirmeliyiz. Her alanda iyi yetişmiş, vatanına milletine fayda sağlayacak işler yapan, üreten öğrendiğini kendinden sonraki nesillere aktaran donanımlı nesillere ihtiyacımız var. Bunun için imkanlarımızı eğitim için zorlayacağız. Bu alanda eksikliklerimizi ve ihtiyaçları gidererek çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.