pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 16:30, Güncelleme: 04.05.2024 - 16:28
 

Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi

Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi

Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli diyetisyen Özlem Güçlü, Nazilli Özel Eğitim İş Okulu öğrencilerine diyabet konusunda bilgilendirici eğitim verdi.Sağlık bilincinin artırılması ve toplumun genel sağlığının korunması amacıyla Nazilli Özel Eğitim İş Okulu öğrencileri diyabet konusunda bilgilendirildi. Öğrencilere, diyabetin ne olduğu ve korunmak için neler yapılabileceği konularında detaylı bilgiler aktaran diyetisyen Özlem Güçlü, sağlıklı beslenmenin önemini vurgulayarak diyabet riskini azaltmanın yollarını anlattı. Eğitimde öğrencilere, düzenli egzersiz yapmanın ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının diyabetin önlenmesindeki etkileri üzerinde duruldu. Ayrıca, diyabetin belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında da bilgiler paylaşıldı.Eğitim programı, öğrencilerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına ve diyabetle mücadelede bilinçlenmelerine katkı sağlarken program sonunda öğrencileri ve öğretmenler Güçlü’ye teşekkür etti.
Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi
Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli diyetisyen Özlem Güçlü, Nazilli Özel Eğitim İş Okulu öğrencilerine diyabet konusunda bilgilendirici eğitim verdi.

Sağlık bilincinin artırılması ve toplumun genel sağlığının korunması amacıyla Nazilli Özel Eğitim İş Okulu öğrencileri diyabet konusunda bilgilendirildi. Öğrencilere, diyabetin ne olduğu ve korunmak için neler yapılabileceği konularında detaylı bilgiler aktaran diyetisyen Özlem Güçlü, sağlıklı beslenmenin önemini vurgulayarak diyabet riskini azaltmanın yollarını anlattı. Eğitimde öğrencilere, düzenli egzersiz yapmanın ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının diyabetin önlenmesindeki etkileri üzerinde duruldu. Ayrıca, diyabetin belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Eğitim programı, öğrencilerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına ve diyabetle mücadelede bilinçlenmelerine katkı sağlarken program sonunda öğrencileri ve öğretmenler Güçlü’ye teşekkür etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.