pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

NAFAD trafik ve ilk yardım farkındalığı için stant açtı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2024 - 15:05, Güncelleme: 06.05.2024 - 14:28
 

NAFAD trafik ve ilk yardım farkındalığı için stant açtı

NAFAD trafik ve ilk yardım farkındalığı için stant açtı

Nazilli Belediyesi Afet ve Acil Durum Ekibi (NAFAD), 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında ilk yardım farkındalığı oluşturmak için Nazilli Belediye Meydanı’nda stant açtı.İlk yardım ve afet çantası örneklerinin sergilendiği stantta NAFAD ekipleri tarafından vatandaşlara, kalp masajı, boğulma durumunda yapılması gerekenler ve yaralanmalarda ilk müdahale gibi temel ilk yardım konularında uygulamalı eğitim verildi. Standı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, NAFAD’ın yıl boyu düzenlediği eğitim ve farkındalık çalışmalarına Nazilli halkının da katılması konusunda çağrıda bulundu.Trafik ve İlk Yardım Haftası’nın önemini vurgulayan Başkan Tetik, “Bu hafta, trafik kazaları ve diğer acil durumlarda ilk yardımın önemini hatırlatmak için önemli bir fırsat. Vatandaşlarımızın ilk yardım konusunda bilinçli olması, hayat kurtarabilir. Ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
NAFAD trafik ve ilk yardım farkındalığı için stant açtı
Nazilli Belediyesi Afet ve Acil Durum Ekibi (NAFAD), 1-7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında ilk yardım farkındalığı oluşturmak için Nazilli Belediye Meydanı’nda stant açtı.

İlk yardım ve afet çantası örneklerinin sergilendiği stantta NAFAD ekipleri tarafından vatandaşlara, kalp masajı, boğulma durumunda yapılması gerekenler ve yaralanmalarda ilk müdahale gibi temel ilk yardım konularında uygulamalı eğitim verildi. Standı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, NAFAD’ın yıl boyu düzenlediği eğitim ve farkındalık çalışmalarına Nazilli halkının da katılması konusunda çağrıda bulundu.

Trafik ve İlk Yardım Haftası’nın önemini vurgulayan Başkan Tetik, “Bu hafta, trafik kazaları ve diğer acil durumlarda ilk yardımın önemini hatırlatmak için önemli bir fırsat. Vatandaşlarımızın ilk yardım konusunda bilinçli olması, hayat kurtarabilir. Ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.