pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muş’ta çocuklara trafik eğitimi verildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 12:33, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:13
 

Muş’ta çocuklara trafik eğitimi verildi

Muş’ta çocuklara trafik eğitimi verildi

Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, çocuklara trafik kuralları hakkında eğitim verdi.Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, "Kara Yolu Güvenliği ve Trafik Haftası" nedeniyle Orgeneral Arif Çetin Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen etkinlikte öğrencilere yönelik karşıdan karşıya geçişlerde yaya ve üst geçitlerin önemi, kontrollü ve kontrolsüz hemzemin geçişlerde uyulması gereken kurallar hakkında uygulamalı trafik eğitimi verilerek, çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Muş’ta çocuklara trafik eğitimi verildi
Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, çocuklara trafik kuralları hakkında eğitim verdi.
Muş İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, "Kara Yolu Güvenliği ve Trafik Haftası" nedeniyle Orgeneral Arif Çetin Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen etkinlikte öğrencilere yönelik karşıdan karşıya geçişlerde yaya ve üst geçitlerin önemi, kontrollü ve kontrolsüz hemzemin geçişlerde uyulması gereken kurallar hakkında uygulamalı trafik eğitimi verilerek, çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.