pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Murat Paluli 2 yıl daha Sivasspor’da

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2024 - 17:13
 

Murat Paluli 2 yıl daha Sivasspor’da

Murat Paluli 2 yıl daha Sivasspor’da

Sivasspor’da deneyimli futbolcu Murat Paluli’nin sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.2023-2024 sezonu sonunda kırmızı-beyazlı kulüple olan sözleşmesi sona eren futbolcu Murat Paluli’nin sözleşmesinin yenilenmesi konusunda sporcu ile anlaşmaya varıldı.Paluli, Kulübün Başkan Vekili Bahattin Eken’in katıldığı imza töreninde 2025-2026 sezonunun sonuna kadar kendisini Sivasspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.
Murat Paluli 2 yıl daha Sivasspor’da
Sivasspor’da deneyimli futbolcu Murat Paluli’nin sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.
2023-2024 sezonu sonunda kırmızı-beyazlı kulüple olan sözleşmesi sona eren futbolcu Murat Paluli’nin sözleşmesinin yenilenmesi konusunda sporcu ile anlaşmaya varıldı.
Paluli, Kulübün Başkan Vekili Bahattin Eken’in katıldığı imza töreninde 2025-2026 sezonunun sonuna kadar kendisini Sivasspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.