pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muradiye’de kar ve tipiden kapanan yollar ulaşıma açıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2024 - 17:38, Güncelleme: 27.03.2024 - 17:01
 

Muradiye’de kar ve tipiden kapanan yollar ulaşıma açıldı

Muradiye’de kar ve tipiden kapanan yollar ulaşıma açıldı

Van’ın Muradiye ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kırsal kesimde kapanan bazı mahallelerin yolları yeniden ulaşıma açıldı.Muradiye’nin yüksek kesimlerindeki mahallerinde kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Kar yağışı ve tipinin etkisiyle yolların ulaşıma kapandığı mahallelerde, Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi karla mücadele ekipleri harekete geçti. Yürütülen çalışmalar neticesinde kapanan mahallelerin yolları tekrardan ulaşıma açıldı.
Muradiye’de kar ve tipiden kapanan yollar ulaşıma açıldı
Van’ın Muradiye ilçesinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kırsal kesimde kapanan bazı mahallelerin yolları yeniden ulaşıma açıldı.
Muradiye’nin yüksek kesimlerindeki mahallerinde kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Kar yağışı ve tipinin etkisiyle yolların ulaşıma kapandığı mahallelerde, Van Büyükşehir Belediyesi ve Muradiye Belediyesi karla mücadele ekipleri harekete geçti. Yürütülen çalışmalar neticesinde kapanan mahallelerin yolları tekrardan ulaşıma açıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.