pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muğla’da “Yan Yanayız” projesi hayata geçiyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 10:33, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:11
 

Muğla’da “Yan Yanayız” projesi hayata geçiyor

Muğla’da “Yan Yanayız” projesi hayata geçiyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik “Yan Yanayız” projesi hayata geçiriliyor.“Yan Yanayız” projesi çerçevesinde, özel gereksinimli, koruma altındaki çocuklar, başta olmak üzere Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çocuklar için harekete geçti. Proje çerçevesinde yaklaşık 110 çocuğa su verimliliği hakkında eğitim verildi. Çocuklara suyun yaşam için kritik önemi ve korunması gerekliliği konuların işleneceği bu eğitimde Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çocuklar bilinçlendirildi.Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada” Bu özel günde, yaklaşık 110 çocuğumuza su verimliliği hakkında eğitim verdik. “Yan Yanayız” ekibi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı tarım ve hayvancılık konularında bilinçlendirerek onların daha aydınlık bir geleceğe adım atmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca, 23 Nisan haftasına denk geldiği için çeşitli sürpriz ikramlar ve hediyeler de çocuklarımızı çok mutlu etti ”ifadesi kullanıldı.
Muğla’da “Yan Yanayız” projesi hayata geçiyor
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklara yönelik “Yan Yanayız” projesi hayata geçiriliyor.

“Yan Yanayız” projesi çerçevesinde, özel gereksinimli, koruma altındaki çocuklar, başta olmak üzere Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çocuklar için harekete geçti. Proje çerçevesinde yaklaşık 110 çocuğa su verimliliği hakkında eğitim verildi. Çocuklara suyun yaşam için kritik önemi ve korunması gerekliliği konuların işleneceği bu eğitimde Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çocuklar bilinçlendirildi.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada” Bu özel günde, yaklaşık 110 çocuğumuza su verimliliği hakkında eğitim verdik. “Yan Yanayız” ekibi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı tarım ve hayvancılık konularında bilinçlendirerek onların daha aydınlık bir geleceğe adım atmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca, 23 Nisan haftasına denk geldiği için çeşitli sürpriz ikramlar ve hediyeler de çocuklarımızı çok mutlu etti ”ifadesi kullanıldı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.