pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 21:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 21:07
 

Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti

Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen ’Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek’ isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya’ya gitti.Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri proje kapsamında İspanya’nın Albacete Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Heyeti; Albacete Belediye Başkanı Manuel Serrano, Avrupa İşleri Konseyi Üyesi Lucrecia Rodrguez de Vera karşıladı. Belediye başkanı Manuel Serrano, Muğla heyetine ziyaretleri için teşekkür ederken Muğla heyetine uyuşturucu ve bağımlılık yapan davranışlarla ilgili belediye planı kapsamında yürütülen eylemlerden bahsetti.Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve Muğla Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan, Erasmus + projesinde işbirlikleri için Albacete Belediye Başkanı Manuel Serrano ve Avrupa İşleri Konseyi Üyesi Lucrecia Rodrguez de Vera’ya teşekkürlerini ileterek Muğla’ya ait yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi ile Türk Bayrağı’nı takdim etti.Ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti
Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen ’Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek’ isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya’ya gitti.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri proje kapsamında İspanya’nın Albacete Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Heyeti; Albacete Belediye Başkanı Manuel Serrano, Avrupa İşleri Konseyi Üyesi Lucrecia Rodrguez de Vera karşıladı. Belediye başkanı Manuel Serrano, Muğla heyetine ziyaretleri için teşekkür ederken Muğla heyetine uyuşturucu ve bağımlılık yapan davranışlarla ilgili belediye planı kapsamında yürütülen eylemlerden bahsetti.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve Muğla Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan, Erasmus + projesinde işbirlikleri için Albacete Belediye Başkanı Manuel Serrano ve Avrupa İşleri Konseyi Üyesi Lucrecia Rodrguez de Vera’ya teşekkürlerini ileterek Muğla’ya ait yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi ile Türk Bayrağı’nı takdim etti.

Ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.