pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mudanya’da "Kitabını al da gel" meydanı doldurdu

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 26.04.2024 - 10:12
 

Mudanya’da "Kitabını al da gel" meydanı doldurdu

Mudanya’da "Kitabını al da gel" meydanı doldurdu

Mudanya’da vatandaşlar Kütüphaneler haftasında, kitap okumaya teşvik hedefiyle “Kitabını al da gel" sloganıyla Mütareke Meydanında kitap okudu.19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Kütüphaneler Haftası’nı, kitap severlerin katılımıyla özel bir etkinlikle kutladı. “Kitabını al da gel” sloganı altında düzenlenen etkinlik, kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Katılımcılar Mudanya Mütareke Meydanı’nda bir araya gelerek, getirdikleri kitapları okudu.Etkinlik çerçevesinde katılımcılar tarafından getirilen kitaplar, Siteler Mahallesi Kütüphanesi’ne bağışlanacak. Bu bağışlarla hem kitap okuma alışkanlığının teşvik edilmesi hem de kütüphane koleksiyonunun zenginleştirilmesi hedefleniyor.
Mudanya’da "Kitabını al da gel" meydanı doldurdu
Mudanya’da vatandaşlar Kütüphaneler haftasında, kitap okumaya teşvik hedefiyle “Kitabını al da gel" sloganıyla Mütareke Meydanında kitap okudu.
19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Kütüphaneler Haftası’nı, kitap severlerin katılımıyla özel bir etkinlikle kutladı. “Kitabını al da gel” sloganı altında düzenlenen etkinlik, kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Katılımcılar Mudanya Mütareke Meydanı’nda bir araya gelerek, getirdikleri kitapları okudu.
Etkinlik çerçevesinde katılımcılar tarafından getirilen kitaplar, Siteler Mahallesi Kütüphanesi’ne bağışlanacak. Bu bağışlarla hem kitap okuma alışkanlığının teşvik edilmesi hem de kütüphane koleksiyonunun zenginleştirilmesi hedefleniyor.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.