pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mobil Eğitim Tırı ile geleceğin duyarlı sürücü adayları yetişiyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 11:02, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:54
 

Mobil Eğitim Tırı ile geleceğin duyarlı sürücü adayları yetişiyor

Mobil Eğitim Tırı ile geleceğin duyarlı sürücü adayları yetişiyor

Bilecik’in Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde öğrenciler Mobil Trafik Eğitim Tırı ile tanıştı.Trafik Başkanlığınca trafik bilincini geliştirmek amacıyla Mobil Trafik Eğitim Tırı Gölpazarı ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi. Gazimihal Ortaokulunda eğitim faaliyetine başlandı. Ardından anaokulu, ilkokul ve Yenipazar ilçesine giderek öğrencilere çeşitli etkinlikler imkânıyla trafik bilinci kazandırıldı. Toplam 379 öğrenciye teorik ve uygulamalı olarak trafik eğitimleri verildi. Geleceğin duyarlı sürücü adayları ve yayalarını yetiştirmek için trafik kurallarını Mobil Eğitim Tırı ile yaymaya devam edecekler.
Mobil Eğitim Tırı ile geleceğin duyarlı sürücü adayları yetişiyor
Bilecik’in Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde öğrenciler Mobil Trafik Eğitim Tırı ile tanıştı.
Trafik Başkanlığınca trafik bilincini geliştirmek amacıyla Mobil Trafik Eğitim Tırı Gölpazarı ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi. Gazimihal Ortaokulunda eğitim faaliyetine başlandı. Ardından anaokulu, ilkokul ve Yenipazar ilçesine giderek öğrencilere çeşitli etkinlikler imkânıyla trafik bilinci kazandırıldı. Toplam 379 öğrenciye teorik ve uygulamalı olarak trafik eğitimleri verildi. Geleceğin duyarlı sürücü adayları ve yayalarını yetiştirmek için trafik kurallarını Mobil Eğitim Tırı ile yaymaya devam edecekler.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.