pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mezarlığa giden ailenin otomobili alevlere teslim oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2024 - 09:31, Güncelleme: 10.04.2024 - 09:23
 

Mezarlığa giden ailenin otomobili alevlere teslim oldu

Mezarlığa giden ailenin otomobili alevlere teslim oldu

Mardin’in Midyat ilçesinde mezarlığa giden ailenin otomobili alevlere teslim oldu.Edinilen bilgilere göre, Şenköy Mahallesi’nde mezarlığa giden bir ailenin otomobili henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobil, itfaiye erlerinin müdahalesi ile söndürülürken kullanılmaz hale geldi.Olayda ölen ya da yaralanan olmazken inceleme başlatıldı.
Mezarlığa giden ailenin otomobili alevlere teslim oldu
Mardin’in Midyat ilçesinde mezarlığa giden ailenin otomobili alevlere teslim oldu.
Edinilen bilgilere göre, Şenköy Mahallesi’nde mezarlığa giden bir ailenin otomobili henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobil, itfaiye erlerinin müdahalesi ile söndürülürken kullanılmaz hale geldi.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken inceleme başlatıldı.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.