pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mevlit Kandili'ne Doğru

10.12.2016 - 15:43, Güncelleme: 10.12.2016 - 15:43
 

Mevlit Kandili'ne Doğru

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yurtnaç, mesajında, Mevlit Kandili’nin birlik, beraberlik ve...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yurtnaç, mesajında, Mevlit Kandili’nin birlik, beraberlik ve hayırlara vesile olmasını diledi. Bu gecenin, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifinin 1445'inci yılı olduğunu hatırlatan Yurtnaç, "Bu kutlu gecenin tüm insanlık için ve bilhassa mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını, tıpkı peygamber efendimizin dünyaya gelişi gibi hayırlar getirmesini, geleceğimizi aydınlatmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.Yurtnaç, tüm İslam aleminin Mevlit Kandil’ini tebrik ederek, "Dua eden kardeşlerimizin, dualarında bizleri de hatırlamasını diliyor, kandilimizin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Yurtnaç, mesajında, Mevlit Kandili’nin birlik, beraberlik ve...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yurtnaç, mesajında, Mevlit Kandili’nin birlik, beraberlik ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Bu gecenin, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifinin 1445'inci yılı olduğunu hatırlatan Yurtnaç, "Bu kutlu gecenin tüm insanlık için ve bilhassa mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını, tıpkı peygamber efendimizin dünyaya gelişi gibi hayırlar getirmesini, geleceğimizi aydınlatmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yurtnaç, tüm İslam aleminin Mevlit Kandil’ini tebrik ederek, "Dua eden kardeşlerimizin, dualarında bizleri de hatırlamasını diliyor, kandilimizin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.